Kişisel Verileri Koruma Kanunu Aydınlatma Metni

CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından verilen hizmet, ürün ya da ticari faaliyete bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle beraber; sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. satış kanalları, çağrı merkezi, internet sitesi, mobil uygulamalar ve benzeri kanallar aracılığıyla temin edilerek ve CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.e ürün ve hizmetlerini kullanımınız süresince oluşturularak, aşağıda yer alanlar dâhil ve bunlarla sınırlı olmaksızın kişisel verileriniz işlenebilmektedir:

  • Adınız, soyadınız, telefon numaranız, TC Kimlik numaranız, elektronik posta adresiniz, müşteri numaranız, sözleşme numaranız, aboneliğinize dair tarafınıza atanan kullanıcı kimliğiniz gibi sizi tanımlayabileceğimiz kişisel verileriniz,
  • Doğum yeriniz ve tarihiniz, medeni durumunuz, cinsiyetiniz ve sair kimlik bilgileriniz,
  • Aboneliğiniz kapsamındaki tarife ve paket bilgileriniz, katma değerli servis abonelikleriniz, fatura, finansal ve borç bilgileriniz, abonelik türünüz ve kanalınız, abonelik statünüz (iptal, aktif vb.) gibi temel abonelik bilgileriniz,
  • Cihaz kampanyalarımıza ve servislerimize aboneliklerinizde finansal yeterlilik ön değerlendirmesi yapabilmek için kredi notunuz vb. bilgileriniz,
  • Satış ve müşteri temsilcileri tarafından çağrı merkezi standartları gereği tutulan sesli görüşme kayıtlarınız ile elektronik posta, mektup veya sair vasıtalar aracılığı ile tarafımızla iletişime geçtiğinizde elde edilen kişisel verileriniz,
  • Kredi kartı ve banka kartı bilgileriniz, şube kodu, hesap numara ve sair banka bilgileriniz,
  • Satış kanallarındaki talep ve işlem bilgileriniz gibi satış aracılığı ile elde edilen verileriniz,
  • Katma değerli servisleri kullanım miktarınız, sağladığınız içerik ve kişisel bilgiler ve sair kayıtlarınız gibi kullanım detaylarınızı içeren kişisel verileriniz,
  • CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. internet sitelerindeki ve mobil uygulamalarındaki davranış bilgileriniz ile Trafik verilerinizden üretilen kullanım verileriniz, sağladığınız içerik ve kişisel bilgiler ile belirli ürün ve hizmetlerimizi kullanımınıza ilişkin tercihleriniz,
  • İnternet ortamında yapılan her türlü erişime ilişkin olarak sisteme bağlantı tarih ve saat bilgisi, sistemden çıkış tarih ve saat bilgisi, kaynak ve hedef nokta bilgileri, ilgili konum bilgileri vb. gibi trafik verileriniz,
  • CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. Ödeme Hizmetleri’nden yararlanıyor olmanız halinde ödeme verileriniz ve sair kayıtlarınız,
  • CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.’e iş başvurusunda bulunmanız halinde bu hususta temin edilen özgeçmiş dâhil sair kişisel verileriniz ile CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. çalışanı ya da ilişkili çalışan olmanız halinde hizmet akdiniz ve işe yatkınlığınız ile ilgili her türlü kişisel verileriniz.

Ayrıca, belirli bir CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. hizmetini ya da ürününü satın aldığınızda ya da satın alma niyetiyle kaydolduğunuzda, CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. ile ilişkili haber bültenlerine, bildirimlere ve diğer hizmetlere abone olduğunuzda, bir ürün ya da hizmet ile ilgili olarak bize soru sormanız veya şikâyet bildirmeniz halinde, yarışmaya, ödüllü çekilişlere ya da anketlere katılmanız halinde, bağlantımız ya da diğer CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. ürün ve hizmetlerini kullanmanız halinde, internet sitemizi ya da diğer CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.internet sayfalarını ziyaret etmeniz ya da bu sitelerde gezmeniz halinde de kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Mobil Uygulamalar Gizlilik Politikası

CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.Mobil Uygulamalarının cihazınıza kurulumu esnasında, veri toplama/işleme izni vermeniz halinde aşağıda belirtilen veriler uygulama aracılığıyla toplanabilecek ve bu politikada belirtilen amaçlarla işlenebilecektir.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz;

  • Ürün ve hizmetlerimizden yararlanmanız halinde söz konusu işlemi gerçekleştirmek ve siparişin ilerlemesinden sizleri haberdar edebilme,
  • Sizi yeni ürün ve hizmetlerimizden haberdar edebilme ve size en uygun ürün ve hizmeti sağlayabilme,
  • Ürün ve hizmetlerimizi kullanış şeklinizden yola çıkarak size teklif sunma ve promosyonlar hakkında bilgi verme,
  • Ürün ve hizmetlerimizi geliştirme amacıyla analiz yapma,
  • Çalışanlarımızı eğitme ve geliştirme,
  • Ürün ve hizmetlerimizi kullanmanız karşılığında faturalandırma yapma,
  • Kimliğinizi teyit etme,
  • Acil yardım çağrısı halinde ilgili mevzuata uygun olarak yerinizi tespit etme ve yetkili mercilerle paylaşma,
  • İlgili ürün ve hizmetlerimize başvurularınızda gerekmesi halinde kredi notu kontrolü ve kredi raporlaması işlemlerini gerçekleştirme,
  • Bağlantı, ürün ya da hizmetlerimize ilişkin her türlü soru ve şikâyetinize cevap verebilme,
  • Bağlantılarımızın veri güvenliği kapsamında tüm gerekli teknik ve idari tedbirleri alma,
  • Size sunduğumuz ürün ve hizmetlerin ve bağlantılarımızın geliştirilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla şebeke, ürün ve hizmetlerimizi kullanımınızı analiz etme,
  • Ürün ve hizmetlerimizin ve şebekemizin kullanımında suiistimalleri önlemek ve tespit etme,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, resmi mercilerin talep ve denetimleri doğrultusunda gerekli bilgilerin temini,
  • İlgili mevzuat gereği saklanması gereken aboneliğinize ilişkin bilgileri muhafaza etme,
  • İlgili iş ortaklarımız ve sair üçüncü kişilerle sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ilgili finansal mutabakat sağlanması,
  • Bilgilerinizin tutarlılığının kontrolünün sağlanması,
  • Müşteri memnuniyetinin ölçülmesi,
  • Ödül ve çekiliş yapılması,
  • Müşteri hizmetleri operasyonlarının yürütülmesi

dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın, telekomünikasyon hizmetlerinin verilmesi, servislerin yönetimi, trafik yönetimi, ürün ve servislerin analizi, kampanya, tarife, ürün, strateji belirleme ve ölçme gibi pazarlama aktiviteleri ve iletişimi, müşteri hizmetleri ve memnuniyeti, finansal raporlama ve analiz, kanuni takip, servis optimizasyonu ve benzeri amaçlarla işlenebilecektir.

Ayrıca kişisel verileriniz, 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu düzenlemeleri ve sair mevzuat hükümleri çerçevesinde işlenebilecek olup, CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.’a ait fiziki arşivler ve bilişim sistemlerine nakledilerek, hem dijital ortamda hem de fiziki ortamda muhafaza altında tutulabilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz, KVKK ve sair mevzuat kapsamında ve yukarıda yer verilen amaçlarla:

  • CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • Sipariş ettiğiniz veya kullandığınız ürün ve hizmetlerin ulaştırılması amacıyla ilişkili olarak iş ortaklıkları,
  • CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ. nam ve hesabına sizlere verilebilecek hizmetleri yerine getirmek için faaliyette bulunan şirketler,
  • Kredi referans şirketi, icra ve sair yollarla alacak takibini teminen ilgili kurum ve kuruluşlar,
  • Acil yardım çağrısı halinde ilgili mevzuata uygun olarak yerinizi tespit etme ve yetkili merciler,
  • Yetki vermiş olduğunuz temsilcileriniz,
  • Avukatlar, vergi danışmanları ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişiler,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, resmi merciler,

dâhil, telekomünikasyon hizmet ve faaliyetimizi yukarıda belirtilen amaçlarla geliştirmek ve yürütmek üzere işbirliği yaptığımız iş ortaklarımız ve diğer üçüncü kişiler ile paylaşılabilecektir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar ve telekomünikasyon ve sair hizmetlerimizin belirlenen yasal çerçevede verilebilmesi ve bu kapsamda CEYHUN ÇALIŞKAN TELEKOMÜNÜKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.’un akdi ve kanuni yükümlülüklerini tam ve gereği gibi ifa edebilmesi amacı ile toplanır.

Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizle ilgili mevzuat uyarınca; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

KVKK kapsamındaki taleplerinizi ve kişisel verilerinizle ilgili her türlü sorunuzu, * Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun şekilde hazırlamış olduğunuz bir dilekçe ile; yukarı hisar mah. 7001 sokak no 14/z03 adresine gönderebilir ya da ilgili dilekçeyi ceyhun.caliskan@hs2.kep.tr adresine elektronik imzalı olarak iletebilir veya başvuru yapılan şirkete daha önce bildirilmek ve teyit edilerek ilgili şirket sistemlerine kayıt edilmiş olmak koşuluyla e-posta adresinizden kisiselverilerinkorunmasi@durunet.com.tr adresine iletebilirsiniz.